• Mirjam

De zoektocht wordt vervolgd...Natuurlijk producten ontwikkelen is een reis die ooit begon na de ontdekking dat mijn eigen huid plotseling niets meer kon verdragen. Wat ik ook gebruikte, probeerde en smeerde, overal reageerde mijn huid fel op. Zelfs de producten die als “hypoallergeen” of "allergie vrij” omschreven stonden wekten irritatie op. Uitslag, eczeem, een brandend of trekkerig gevoel, droogterimpels.. you name it en ik had het. Nadat ik het zoveelste potje “natuurlijke” crème had gekocht en weer bleek er niet tegen te kunnen, besloot ik om deze producten zelf te gaan maken. Geen sinecure bleek al snel!


Ik begon mijn reis met de basis: een gezonde natuurlijke en zo zacht mogelijke zeep maken. Meteen, en vol overgave ging ik verder met een opleiding Natural Cosmetic Formulating (Het maken van formules voor natuurlijke en biologische cosmetica) die ik absorbeerde als een spons. Net als mijn huid die de zelfgemaakte crèmepjes absorbeerde en ik haar met de week zag opknappen en herstellen. Dit was de basis van de MBxapothecary.


Met veel plezier en trots kan ik nu een drietal nieuwe producten toevoegen, en deze zijn uiteraard allemaal ook helemaal biologisch:


Een tweetal heerlijk luxe rijke body crèmes met essentiële oliën voor een zalige geur.

Een gezichtsserum dat zowel als dagcrème , nachtcrème en als extra voeding bij je verzorging te gebruiken is.

Een babylotion voor de extreem gevoelige en geïrriteerde huid voor je baby, je kindje. Natuurlijk kun je hem zelf ook gebruiken.


Klik hier voor de producten!


Liefs Mirjam


95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven