• Mirjam

Het wonder van de Caio Nilotica Sheaboter

De Caio Nilotica sheaboter verwerk ik inmiddels in diverse producten. Daarom wil ik jullie graag weer (lees hier het vorige blog) iets vertellen over dit product én over het bijzondere bedrijf dat deze boter oogst en perst.


De Nilotica sheaboter zepen zijn gemaakt volgens de hot proces methode. Dit betekent dat de Nilotica pas wordt toegevoegd na het verzepingsproces. Hierdoor ontstaat er een crèmige zeep die voelt alsof je wast met een lotion. Deze zepen heb ik gemaakt in drie varianten: Indigo dawn met een heerlijke kruidige mannelijke geur; een sandelhout geur die heerlijk houtachtig/zoet is én een vlierbloesem geur met Franse roze klei.


In de Wonderbalsem worden de helende verzorgende eigenschappen van Nilotica versterkt door toevoeging van Jojobaolie, vitamine e en arganolie. De naam zegt het al: een wonder van de natuur. Deze wonderbalsem is te gebruiken voor alles en iedereen: bij droge plekjes, ruwe knieën en ellenbogen, kloven, huidirritaties en nog veel meer. Zelfs als dag en nachtcrème of bodycrème is dit een weldaad voor je huid.


Suzanna van Caio legt het allemaal uit in het filmpje!


Ook de shampoo en conditioner bars, de allernieuwste producten in de shop bevatten deze Nilotica sheaboter! Ook ons haar verdient het allerbeste; want willen we niet allemaal mooi glanzend haar en een gezonde hoofdhuid?


Suzanna Haarbosch, founder en eigenaar van Caio heeft een té gek filmpje gemaakt waarin ze ons vertelt over haar bedrijf en het wonderproduct uit de natuur.


Geniet, als extra bonus, van de zomerse sfeer in het filmpje!
125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven